Avís legal i política de privacitat

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, informem que aquesta pàgina web i el domini atqd.cat pertanyen a Asociación para la Transparencia y la Calidad Democrática, amb domicili en c/ Luis Misson 7, 1r D, Madrid – España. El CIF de Asociación para la Transparencia y la Calidad Democrática, és G87781746.

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

La totalitat del contingut d’aquesta pàgina web, els logotips, textos, fotografies, dissenys, referències de productes o altres elements, així com la seva estructura, disseny, combinacions de colors o forma de presentació dels continguts, està afectat per drets de propietat intel·lectual i industrial de titularitat de Asociación para la Transparencia y la Calidad Democrática o de terceres persones amb els qui Asociación para la Transparencia y la Calidad Democrática ha convingut el seu ús. Aquests drets han de ser respectats pels usuaris de la pàgina web. Asociación para la Transparencia y la Calidad Democrática difon tota aquesta informació a través de la pàgina web amb la finalitat de fer publicitat dels seus productes i activitats. Asociación para la Transparencia y la Calidad Democrática adverteix que tots aquests elements i referències únicament poden ser utilitzats amb aquesta finalitat i citant sempre la seva procedència i referències d’identificació. No és lícita la seva transformació o alteració, ni tampoc la comunicació pública o qualsevol altra forma d’explotació per qualsevol tècnica o procediment sense autorització expressa de Asociación para la Transparencia y la Calidad Democrática.

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

L’usuari d’aquesta pàgina web accedeix a la mateixa per compte i iniciativa pròpia. Asociación para la Transparencia y la Calidad Democrática no es responsabilitza dels errors o omissions que puguin afectar els seus continguts. Les referències que es presenten en atqd.cat tenen una funció exclusivament informativa i no obliguen al titular de la pàgina web fins a la confirmació de l’acceptació d’un contracte. Asociación para la Transparencia y la Calidad Democrática no podrà ser considerada responsable de cap dany que es derivi de la utilització d’aquesta pàgina web, ni de cap acció realitzada sobre la base de la informació que en ella es facilita.

Asociación para la Transparencia y la Calidad Democrática declina qualsevol responsabilitat respecte de la informació de qualsevol tipus continguda en altres pàgines web a les quals es pugui accedir mitjançant enllaços des d’aquesta pàgina web. La funció dels enllaços introduïts a la pàgina web és la de comunicar l’existència d’altres fonts d’informació sobre el tema tractat a la pàgina d’origen i no suposa cap suggeriment o invitació a l’usuari a visitar les pàgines web de destinació. Asociación para la Transparencia y la Calidad Democrática no és responsable del resultat obtingut a través d’aquests enllaços que no són controlats ni verificats per Asociación para la Transparencia y la Calidad Democrática.

CONTACTE

Asociación para la Transparencia y la Calidad Democrática informa els usuaris del lloc web sobre la seva política respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i clients que puguin ser recaptats per la navegació o contractació de serveis a través del seu lloc web.

En aquest sentit,Asociación para la Transparencia y la Calidad Democrática garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida en la Llei Orgànica 15⁄1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i al Reial decret 1720⁄2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016⁄679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).

L’ús d’aquesta web implica l’acceptació d’aquesta política de privacitat.

IDENTITAT DEL RESPONSABLE

Titular: Associació per a la Transparència i la Qualitat Democràtica
NIF/CIF: G87781746
Domicili: c/ Luis Misson 7, 1r D, Madrid – Espanya.
Correu electrònic: info@atcd.es.

PRINCIPIS QUE APLICAREM A LA TEVA INFORMACIÓ PERSONAL

En el tractament de les teves dades personals, aplicarem els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre requerirem el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diverses finalitats específiques que t’informarem prèviament amb absoluta transparència.
 • Principi de minimització de dades: Només sol·licitarem dades estrictament necessàries en relació amb les finalitats pels quals els requerim. Els mínims possibles.
 • Principi de limitació del termini de conservació: Les dades seran mantingudes durant no més temps del necessari per a les finalitats del tractament, en funció a la finalitat, t’informarem del termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, periòdicament revisarem les nostres llistes i eliminarem aquells registres inactius durant un temps considerable.
 • Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Has de saber que prenem totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.

COM HEM OBTINGUT LES TEVES DADES?

Perquè puguis navegar per http://www.atcd.es, no és necessari que facilitis cap dada personal.

Els casos en els quals sí que em dónes les teves dades són els següents:

En realitzar un comentari en un article o pàgina.
En enviar un missatge a través del formulari de contacte o del correu electrònic.

QUINS SÓN ELS TEUS DRETS QUAN ENS FACILITES LES TEVES DADES?

Les persones interessades tenen dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.
 • Sol·licitar la seva rectificació o supressió.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
 • Oposar-se al tractament.
 • Portabilitat de dades.

L’exercici d’aquests drets és personal i deu per tant ser exercit directament per l’interessat, sol·licitant-ho directament a Associació per a la Transparència i la Qualitat Democràtica, la qual cosa significa que qualsevol client, subscriptor o col·laborador que m’hagi facilitat les seves dades en algun moment, pot dirigir-se a Associació per a la Transparència i la Qualitat Democràtica i demanar-me informació sobre les dades que tinc emmagatzemats i com els he obtingut (dret d’accés), pot sol·licitar la rectificació d’aquests, oposar-se al tràmit, que limiti el seu ús o si escau la cancel·lació d’aquestes dades en els meus fitxers.

Pots enviar qualsevol petició d’aquest tipus i exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a través de correu electrònic enviant un correu electrònic a info@atcd.es juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del D.N.I. o equivalent.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

AMB QUINA FINALITAT TRACTEM LES TEVES DADES PERSONALS?

Quan un usuari es connecta a http://www.atcd.es per manar un correu al titular, subscriure’s o realitzar alguna contractació, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable Associació per a la Transparència i la Qualitat Democràtica. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i una altra informació. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per www.arsys.es, només com es descriu en l’Avís Legal i en la present Política de Privadesa.

En http://www.atcd.es existeixen diferents sistemes de captura d’informació personal i tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la següent fi per cada sistema de captura (formularis):

Existeixen altres finalitats per la qual tractem les teves dades personals:

 • Per garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algorismes que ajuden a aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
 • Per donar suport a i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
 • També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes cookies que es descarreguen en l’ordinador de l’usuari quan navega en aquesta web, i que detallem en la política de cookies.
 • Per gestionar les xarxes socials. Associació per a la Transparència i la Qualitat Democràtica pot tenir presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials d’Associació per a la Transparència i la Qualitat Democràtica, es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privadesa i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari. Associació per a la Transparència i la Qualitat Democràtica tractarà les seves dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis d’Associació per a la Transparència i la Qualitat Democràtica. Així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin. En cap cas utilitzaré els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

COM PROTEGIM LES TEVES DADES
Aquest lloc web es troba allotjat en www.arsys.es. La seguretat de les teves dades està garantida, ja que prenen totes les mesures de seguretat necessàries per a això. Pots consultar la seva política de privadesa per tenir més informació.

Per protegir la teva informació personal, prenem precaucions raonables i seguim les millors pràctiques de la indústria per assegurar-nos que no hi hagi pèrdua de manera inadequada, malament ús, accés, divulgació, alteració o destrucció d’aquesta.

Associació per a la Transparència i la Qualitat Democràtica informa els usuaris que les seves dades personals no seran cedides a terceres organitzacions, amb l’excepció que aquesta cessió de dades estigui emparada en una obligació legal o quan la prestació d’un servei impliqui la necessitat d’una relació contractual amb un encarregat de tractament. En aquest últim cas, solament es durà a terme la cessió de dades al tercer quan Associació per a la Transparència i la Qualitat Democràtica disposi del consentiment exprés de l’usuari.

No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

CONTINGUT D’ALTRES LLOCS WEB

Els articles d’aquest lloc poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres webs es comporta exactament de la mateixa manera que si el visitant hagués visitat l’altra web.

Aquests webs poden recopilar dades sobre tu, utilitzar cookies, incrustar un seguiment addicional de tercers, i supervisar la teva interacció amb aquest contingut incrustat, inclòs el seguiment de la seva interacció amb el contingut incrustat si tens un compte i estàs connectat a aquesta web.

LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES

La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentiment.

Per contactar o realitzar comentaris en aquesta web es requereix l’acceptació d’aquesta política de privadesa.

CATEGORIA DE DADES

Les categories de dades que es tracten són dades identificatives.

No es tracten categories de dades especialment protegides.

PER QUANT TEMPS CONSERVAREM LES TEVES DADES?

Les dades personals proporcionades es conservaran fins que se sol·liciti la seva supressió per l’interessat.

A QUINS DESTINATARIS ES COMUNICARAN LES TEVES DADES?

Google Analytics un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal de la qual està en 1600 Amphitheatre ParkwayMountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”). Google Analytics utilitza “cookies“, que són arxius de text situats en el teu ordinador, per ajudar a http://www.atcd.es a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús d’http://www.atcd.es (incloent-hi la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors dels Estats Units.

NAVEGACIÓ WEB

En navegar per http://www.atcd.es es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adrecis IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar a l’usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers.

Aquestes webs utilitzen els següents serveis d’anàlisis de tercers:

 • Google Analytics

Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d’usuaris en el seu conjunt.

EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES

Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remetis a Associació per a la Transparència i la Qualitat Democràtica exonerant a Associació per a la Transparència i la Qualitat Democràtica, de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzats. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part d’Associació per a la Transparència i la Qualitat Democràtica en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privadesa.

REVOCABILITAT

A tot moment, els usuaris que vulguin accedir a les seves dades, rectificar-los o cancel·lar-los em poden manar un mail a info@atcd.es i els explicaré com exercir els seus drets d’oposició, accés i informació, rectificació, cancel·lació de les seves dades i revocació de la seva autorització.

Això no inclou cap dada que estiguem obligats a conservar amb finalitats administratives, legals o de seguretat.

CANVIS EN LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

Asociación para la Transparencia y la Calidad Democrática es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En dites suposades, Associació per a la Transparència i la Qualitat Democràtica anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.